OPSI PROJEKTA  

 

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.                      www.eu-skladi.si

 

KOTIČEK  PODALJŠANEGA BIVANJA  (1. do 5. razred)

 

Med šolskim letom učencem pri podaljšanem bivanju ponujamo različne vsebine.  Tudi v tem času, ko smo prisiljeni biti doma, hočemo učencem ponuditi pester izbor dejavnosti.

Učiteljice podaljšanega bivanja bomo zato skrbele, da bodo na spletni strani šole vedno nove zanimive  vsebine - ustvarjalne ideje, kuharski napotki, gibalne aktivnosti, križanke, uganke, igre babic in dedkov in še veliko več.

Če vam bo dolgčas, če bi se radi preizkusili tudi v kakšni posebni dejavnosti, kuhanju ali ustvarjanju, pobrskajte in morda najdete kakšno zanimivo idejo tudi zase.

 

Ostanite doma, ostanite zdravi!

Učiteljice OPB; Iva, Danica, Simona, Janja in Sandra


1. teden 23. - 27.3.2020, 2. del

Preberi več

1. teden 23. - 27.3.2020

PRESTRAŠENI POPER

 

Potrebuješ:
- posodico z vodo,
- poper,
- milo ali detergent za pomivanje posode.


Postopek:
- Nekaj popra posuješ v posodico z vodo.
- Prst namočiš v posodico z vodo in poprom. Poper se ti prilepi na prst. Tako se vedejo tudi bakterije. Ne vidiš jih s prostim očesom, vendar jih je polno okoli tebe.
- Drug prst najprej namočiš v milo ali detergent za pomivanje posode in nato v posodico z vodo in poprom. In čarovnija je tukaj! Tokrat se poper ne bo prilepil na tvoj prst. Tako se tudi bakterije, ne bodo prijemale nate, če si boš redno in dobro umival roke.

Preberi več

Osnovna šola Artiče
Artiče 39, 8253 Artiče
Tel: 07 45 21 060
o-artice.nm@guest.arnes.si
Avtor slike: Nina Vodeb Izdelava spletnih strani