Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.                      www.eu-skladi.si

 

 

ŠOLA ZA STARŠE

Spoštovani starši.

 

 

Glede na trenutno epidemiološko sliko bi predavanje za starše na naši šoli težko organizirali.

Verjamem pa, da bi prav v tem šolskem letu tudi starši potrebovali dodatno podporo, zato vam z veseljem predstavljam projekt Šole za staršeki jo organizira Pozitivna psihologija za boljše življenje.

Šola za starše bo potekala preko spleta in bo brezplačna za vse udeležence. Predavanja, povezana z vzgojo, se bodo odvijala ob sredah in sobotah ob 18:00 v januarju in februarju 2021.

 

Program predavanj si lahko ogledate spodaj, točne datume pa v priponki.

 

Na eno ali več predavanj se lahko prijavite preko spletnega obrazca.

 

Šola za starše  bo potekala preko prenosa v živo na Youtube kanalu (https://www.youtube.com/channel/UC9EiqqNIFJ28BnwYCO87JrQ) in Facebook strani Pozitivna psihologija za boljše življenje (https://www.facebook.com/pozitivnapsihologijazaboljsezivljenje).


Prvo predavanje za starše bo potekalo 6. januarja 2021 ob 18. uri. 

Napovedano je bilo sicer predavanje dr. Aleksandra Zadela – Najboljša verzija sebe pri starševstvu, vendar priljubljeni predavatelj tega predavanja zaradi bolezni žal ne bo mogel izvesti. Ogledali si boste lahko posnetek njegovega predavanja 1 misel, 42 čustev, ki ga je imel na prvem maratonu pozitivne psihologije, ko je najbolj zagretim udeležencem in udeleženkam predaval v Cankarjevem domu ob polnoči.

V svojem prispevku dr. Aleksander Zadel čustva predstavi na malo drugačen način, kot smo vajeni in nas s tem pritegne v razmislek, kako lahko pravzaprav čustva zavestno uporabljamo v našem vsakodnevnem življenju. (napovedano predavanje Najboljša verzija sebe pa bo na sporedu 6. februarja ob 20.00).

 

V upanju, da med predavanji najdete tudi kakšnega, ki bi vas zanimal, vas lepo pozdravljam.

 

Teja Bradač, svetovalna delavka

 

 Zadnji projekti iz vrtca

PROJEKT GOZDNA IGRALNICA

Projekt GOZDNA IGRALNICA bomo v šolskem letu 2020/2021 izvajale kot nov projekt, v sklopu Mreže gozdnih vrtcev Slovenije.

Več

PROJEKT Z GIBANJEM DO ZDRAVJA

V letošnjem šolskem letu, letu 2020/2021 nadaljujemo z projektom  Z GIBANJEM DO ZDRAVJA v povezavi z športnim programom MALI SONČEK.

Več

PROJEKT: ZDRAVJE V VRTCU

V letošnjem šolskem letu 2020/2021 bomo že drugo leto izvajali projekt, v katerega so zajeta različna področja.  Rdeča nit skozi to šolsko leto projekta Zdravje v vrtcu, ki ga podpira NIJZ (NACIONALNI INŠTITUT ZA JAVNO ZDRAVJE) je POČUTIM SE DOBRO 2.

Program promovira zdravje ter usmerja izvajanje aktivnosti za ohranjanje in krepitev zdravja v vrtčevskem okolju in izven tega. 

Več

Zadnji dogodki iz vrtca

SONČKI IN MESEC MAREC

Na kaj najprej pomislimo ob imenu meseca »MAREC«? Na pomlad, sonce, ptice, cvetlice,  dan žena, dan mučenikov, materinski dan in še veliko znanih svetovnih dni, kot npr. gozdov, lutkarjev, gledališča, meteorologije, strpnosti, ustne higiene, voda in še bi lahko naštevali. Vas zanima kaj vse smo Sončki počeli v mesecu marcu? Kar precej naštetih dni smo obeležili. 

Več

MESEC MAREC PRI GUMBKIH

V mesecu marcu se je pri Gumbkih veliko dogajalo. Urili so prste, telovadili, opravljali »hišna opravila« in vsakodnevno hodili na obhod Artič.. hehe, malo za hec, malo za res

Več

POMLADNI RINGARAJČKI

Pust širokih ust je pregnal zimo in priklical prve znanilce pomladi. Res da ni imel veliko dela, saj nam letošnja zima ni prinesla kaj dosti snega, so se pa Ringarajčki zato vseeno zelo razveselili toplih žarkov sonca...

Več
Osnovna šola Artiče
Artiče 39, 8253 Artiče
Tel: 07 45 21 060
o-artice.nm@guest.arnes.si
Avtor slike: Nina Vodeb Izdelava spletnih strani