Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.                      www.eu-skladi.si

 

 

Nujno varstvo v vrtcu od 16.11. - 27. 11. 2020

Spoštovani starši!

 

Vlada RS je na današnji četrtkovi seji odločila, da se ukrepi za zajezitev korona virusa nadaljujejo, oz. v določenih delih celo zaostrujejo. Tako ostajajo vrtci odprti samo za nujno varstvo.

Prosimo vas, da nam tiste družine, ki potrebujete nujno varstvo, in tega do zdaj še niste potrebovali, to sporočite do jutri, petka, 13. 11. 2020, do 10.00. Prijave zbiramo za naslednja dva tedna in sicer za teden od  16. 11. - 20. 11. ter za teden od 23. – 27. 11. 2020.

 

Starši, ki potrebujete nujno dežurstvo, ker ste dolžni opravljati delo pri delodajalcu, boste potrebovali podpisano izjavo vašega delodajalca. Odločitev in odgovornost glede potrebe po delavcu je tako na delodajalcu. Priložiti je potrebno tudi izjavo, da je otrok zdrav. Obrazec je v prilogi pod besedilom.

Obe izjavi nam morate jutri v petek, oz. najkasneje v ponedeljek ob prihodu v vrtec, prinesti v vrtec oz. poslati skenirano v tajništvo na mail:   Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .

 

Starši, katerih otroci že  obiskujejo nujno dežurstvo, ne potrebujete še enkrat pridobivati potrdila delodajalcev ter izpolnjevati Izjave NIJZ. Vzgojiteljicam pa vseeno sporočite, ali tudi v naslednjem tednu potrebujete nujno dežurstvo (ob prijavi napišite, da so izjave že v vrtcu).

 

Vrtec v času dežurstva obratuje od 5.30 do 16.00.

 

Lep pozdrav, ostanite zdravi in odgovorni!

 

Vesna Bogovič, ravnateljica 

 

 IZJAVA

 

Zadnji projekti iz vrtca

PROJEKT GOZDNA IGRALNICA

Projekt GOZDNA IGRALNICA bomo v šolskem letu 2020/2021 izvajale kot nov projekt, v sklopu Mreže gozdnih vrtcev Slovenije.

Več

PROJEKT Z GIBANJEM DO ZDRAVJA

V letošnjem šolskem letu, letu 2020/2021 nadaljujemo z projektom  Z GIBANJEM DO ZDRAVJA v povezavi z športnim programom MALI SONČEK.

Več

PROJEKT: ZDRAVJE V VRTCU

V letošnjem šolskem letu 2020/2021 bomo že drugo leto izvajali projekt, v katerega so zajeta različna področja.  Rdeča nit skozi to šolsko leto projekta Zdravje v vrtcu, ki ga podpira NIJZ (NACIONALNI INŠTITUT ZA JAVNO ZDRAVJE) je POČUTIM SE DOBRO 2.

Program promovira zdravje ter usmerja izvajanje aktivnosti za ohranjanje in krepitev zdravja v vrtčevskem okolju in izven tega. 

Več

Zadnji dogodki iz vrtca

SONČKI ponovno vsi skupaj

Tako kot v gozdu se je tudi na naših domovih hitro razširilo obvestilo, da vrtec Ringaraja končno odpira svoja vrata. Juhej!!!!

Več

Februar pri Ringarajčkih

Po res (pre) dolgem premoru smo se končno lahko spet vrnili v vrtec. Komaj smo čakali, da lahko objamemo svoje prijatelje in vzgojiteljice.

Več

Juhuhu, Gumbki smo spet tu!

Vrata vrtca so se ponovno na široko odprla. Otroški smeh, veselje in razigranost so se je vrnili med nas.

Več
Osnovna šola Artiče
Artiče 39, 8253 Artiče
Tel: 07 45 21 060
o-artice.nm@guest.arnes.si
Avtor slike: Nina Vodeb Izdelava spletnih strani