Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.                      www.eu-skladi.si

 

 

Nujno varstvo v vrtcu od 9. - 13. 11. 2020

Ukrepi se v naslednjem tednu še ne bodo rahljali, zato bomo v vrtcu pristopili k zbiranju prijav za nujno dežurstvo v tednu od 9. - 13. 11. 2020.

 

Starši, ki potrebujete nujno dežurstvo, ker ste dolžni opravljati delo pri delodajalcu,  boste potrebovali podpisano izjavo vašega delodajalca. 

 

Podpisane izjave obeh staršev oddajte strokovni delavki v ponedeljek zjutraj, ko pripeljete otroka v vrtec ( izjavo lahko pošljete tudi na šolski mail).

 
Prosim, če do jutri, 6. 11. 2020, do 9.00 ure zjutraj, sporočite po e-pošti Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. , če v naslednjem tednu potrebujete varstvo za svojega otroka.

 

Starši, katerih otroci že obiskujejo nujno dežurstvo, ne potrebujete še enkrat pridobivati potrdila delodajalcev ter izponjevati IZJAVE NIJZ.

 

POMEMBNO!

Varstvo otrok zaradi odrejene karantene ali druge zunanje objektivne okoliščine nezmožnosti obiskovanja vrtca se lahko šteje tudi kot višjo silo zaradi obveznosti varstva. V tem primeru morate obvestiti delodajalca najpozneje v treh delovnih dneh od nastanka tega razloga.

Delodajalec mora v postopku uveljavljanja povračila nadomestila plače, ko delavec ne more opravljati zaradi višje sile zaradi obveznosti varstva, vlogi priložiti tudi izjavo delavca o obstoju okoliščin, ki vplivajo na nastanek višje sile (tretji odstavek 61. Člena Zakona o začasnih ukrepih za omilitev in odpravo posledic COVID-19, Uradni list RS, št. 152/20)

 

Ostanite zdravi.

 

Zadnji projekti iz vrtca

PROJEKT GOZDNA IGRALNICA

Projekt GOZDNA IGRALNICA bomo v šolskem letu 2020/2021 izvajale kot nov projekt, v sklopu Mreže gozdnih vrtcev Slovenije.

Več

PROJEKT Z GIBANJEM DO ZDRAVJA

V letošnjem šolskem letu, letu 2020/2021 nadaljujemo z projektom  Z GIBANJEM DO ZDRAVJA v povezavi z športnim programom MALI SONČEK.

Več

PROJEKT: ZDRAVJE V VRTCU

V letošnjem šolskem letu 2020/2021 bomo že drugo leto izvajali projekt, v katerega so zajeta različna področja.  Rdeča nit skozi to šolsko leto projekta Zdravje v vrtcu, ki ga podpira NIJZ (NACIONALNI INŠTITUT ZA JAVNO ZDRAVJE) je POČUTIM SE DOBRO 2.

Program promovira zdravje ter usmerja izvajanje aktivnosti za ohranjanje in krepitev zdravja v vrtčevskem okolju in izven tega. 

Več

Zadnji dogodki iz vrtca

OBISK POMLADNE VILE

Letošnja pomladna vila je otroke vrtcu obiskala v času, ko se je le-ta že nadvse bohotila po okoliških gozdovih in travnikih...

Več

OBELEŽILI SMO SVETOVNI DAN ZEMLJE

SVETOVNI DAN ZEMLJE je 22. 4. in tako smo tudi letos obeležili ta dan v našem vrtcu.. Naravi smo pomagali posaditi rastline in jo presenetili z risbicami za njen rojstni dan..

Več

Predstavitev poklica - zdravnik, ob dnevu zdravja

5. 4. smo zabeležili svetovni dan zdravja. V sklopu tega dogodka, so otroci vrtca Ringaraja, v sredo, 14. 4. in četrtek, 15. 4. 2021 spoznali poklic zdravnika, ki jim ga je predstavila vzgojiteljica Špela.

Več
Osnovna šola Artiče
Artiče 39, 8253 Artiče
Tel: 07 45 21 060
o-artice.nm@guest.arnes.si
Avtor slike: Nina Vodeb Izdelava spletnih strani