Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.                      www.eu-skladi.si

 

 

ORGANIZIRANO NUJNO DEŽURSTVO TUDI V TEDNU OD 2. – 6. 11. 2020

Spoštovani starši.

 

Tudi v naslednjem tednu, od 2. - 6. 11. 2020, je vrtec zaradi še vedno slabega epidemiološkega stanja v državi zaprt.

 

Ukrep je namenjen zajezitvi širjenja okužb z novim virusom SARS-CoV-2.

 

V času zaprtja vrtca ste starši plačila za vrtec oproščeni!

 

Za starše, ki morate v naslednjem tednu delati, delodajalec pa vam dela ne more omogočiti na daljavo, imamo v našem vrtcu organizirano nujno dežurstvo. Podatke smo že zbrali.

 

V primeru, da se v vaši družini naknadno pojavi potreba po dežurnem varstvu, to sporočite na e-naslov:  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .

Priložiti morate tudi potrdilo, da je otrok zdrav (priloga) in potrdilo delodajalca, da morate delati.

 

IZJAVA

 

Lep pozdrav, ostanite zdravi in odgovorni do sebe in do drugih!

 

Vesna Bogovič, ravnateljica

 

 

Zadnji projekti iz vrtca

PROJEKT GOZDNA IGRALNICA

Projekt GOZDNA IGRALNICA bomo v šolskem letu 2020/2021 izvajale kot nov projekt, v sklopu Mreže gozdnih vrtcev Slovenije.

Več

PROJEKT Z GIBANJEM DO ZDRAVJA

V letošnjem šolskem letu, letu 2020/2021 nadaljujemo z projektom  Z GIBANJEM DO ZDRAVJA v povezavi z športnim programom MALI SONČEK.

Več

PROJEKT: ZDRAVJE V VRTCU

V letošnjem šolskem letu 2020/2021 bomo že drugo leto izvajali projekt, v katerega so zajeta različna področja.  Rdeča nit skozi to šolsko leto projekta Zdravje v vrtcu, ki ga podpira NIJZ (NACIONALNI INŠTITUT ZA JAVNO ZDRAVJE) je POČUTIM SE DOBRO 2.

Program promovira zdravje ter usmerja izvajanje aktivnosti za ohranjanje in krepitev zdravja v vrtčevskem okolju in izven tega. 

Več

Zadnji dogodki iz vrtca

OBISK POMLADNE VILE

Letošnja pomladna vila je otroke vrtcu obiskala v času, ko se je le-ta že nadvse bohotila po okoliških gozdovih in travnikih...

Več

OBELEŽILI SMO SVETOVNI DAN ZEMLJE

SVETOVNI DAN ZEMLJE je 22. 4. in tako smo tudi letos obeležili ta dan v našem vrtcu.. Naravi smo pomagali posaditi rastline in jo presenetili z risbicami za njen rojstni dan..

Več

Predstavitev poklica - zdravnik, ob dnevu zdravja

5. 4. smo zabeležili svetovni dan zdravja. V sklopu tega dogodka, so otroci vrtca Ringaraja, v sredo, 14. 4. in četrtek, 15. 4. 2021 spoznali poklic zdravnika, ki jim ga je predstavila vzgojiteljica Špela.

Več
Osnovna šola Artiče
Artiče 39, 8253 Artiče
Tel: 07 45 21 060
o-artice.nm@guest.arnes.si
Avtor slike: Nina Vodeb Izdelava spletnih strani