Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.                      www.eu-skladi.si

 

Nujno obvestilo

Spoštovani starši!

 

Obstaja možnost, da bo vrtec še vedno zaprt, oz. odprt samo za nujno varstvo od 2. - 6. 11. 2020.

 

Epidemiološka slika v naši državi je še vedno zelo slaba. Vrtci in šole še ne vemo, kako bo delo potekalo v naslednjem tednu. 

Obstaja možnost, da bo vrtec še vedno zaprt, oz. odprt samo za tiste otroke, katerih starši nimajo varstva in to dokazujejo z izjavo delodajalca, da mora biti na delovnem mestu. 

Ponovno opozarjamo, da v kolikor starša (oba) ne bosta pridobila potrdili obeh delodajalcev ali v kolikor je eden od staršev doma (porodniška, bolniška, dopust, brezposeln, možnost varstva zaradi ne-nujnih del,...), naj potrebe po nujnem varstvu ne izražata. 

 

Prosim, da odgovorno pristopite k zadevi in nam do jutri, petka, 30. 10. 2020, do 9.00 ure sporočite ali boste v tednu od 2. - 6. 11. 2020 potrebovali nujno varstvo. 

 

Odgovore pošljite na mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

 

 

Želim vam, da ostanete zdravi in odgovorni do sebe in drugih!

 

Vesna Bogovič, ravnateljica

 

 

Zadnji projekti iz vrtca

PROJEKT GOZDNA IGRALNICA

Projekt GOZDNA IGRALNICA bomo v šolskem letu 2020/2021 izvajale kot nov projekt, v sklopu Mreže gozdnih vrtcev Slovenije.

Več

PROJEKT Z GIBANJEM DO ZDRAVJA

V letošnjem šolskem letu, letu 2020/2021 nadaljujemo z projektom  Z GIBANJEM DO ZDRAVJA v povezavi z športnim programom MALI SONČEK.

Več

PROJEKT: ZDRAVJE V VRTCU

V letošnjem šolskem letu 2020/2021 bomo že drugo leto izvajali projekt, v katerega so zajeta različna področja.  Rdeča nit skozi to šolsko leto projekta Zdravje v vrtcu, ki ga podpira NIJZ (NACIONALNI INŠTITUT ZA JAVNO ZDRAVJE) je POČUTIM SE DOBRO 2.

Program promovira zdravje ter usmerja izvajanje aktivnosti za ohranjanje in krepitev zdravja v vrtčevskem okolju in izven tega. 

Več

Zadnji dogodki iz vrtca

RINGARAJČKI V OKTOBRU

V skupini Ringarajčki smo se tokrat podali v raziskovanje jeseni in njenih darov, saj je letošnjo jesen narava bogato obdarila s svojimi plodovi, razkošnimi barvami, odpadlim listjem,...

Več

MESEC OKTOBER V SKUPINI SONČKI

Oktober pri Sončkih je bil zelo bogat z dejavnostmi tako, kot je pisana JESEN s svojimi škrlatnimi barvami...

Več

OKTOBRSKE KAPLJICE

Gozdne Kapljice so imele tokrat pa res veliko dela - pospremili so v gozd sovo, ježa, preplezali skoraj vsa drevesa in tudi šivati so se naučili...

Več
Osnovna šola Artiče
Artiče 39, 8253 Artiče
Tel: 07 45 21 060
o-artice.nm@guest.arnes.si
Avtor slike: Nina Vodeb Izdelava spletnih strani