Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.                      www.eu-skladi.si

 

Z JUTRIŠNJIM DNEM VHOD V VRTEC ZAPRT

Spoštovani starši!

 

 

Obveščamo vas, da bo od 18. 6. 2020, vhod v vrtec ZAPRT.

 

Začenja se gradnja novega vrtca. Prav tako ne bo več v uporabi otroško igrišče v celoti, ker se hkrati z gradnjo vrtca odvija energetska sanacija telovadnice. Manjši kotiček za igro na prostem bomo uredili pri kozolcu.

 

Vhod v vrtec bo mogoč na glavnem vhodu v šolo skozi jedilnico. Parkirišče za vas bo rezervirano pred šolo. V jutranjem času do 8.00 bo možno parkiranje tudi na velikem igrišču.

 

Prosimo vas za strpnost in razumevanje. Vemo, da bo za vse gradnja moteča, vendar vemo tudi, kaj bomo vsi skupaj pridobili in se tega moramo veseliti.

 

 

Lep pozdrav,

                                                                                                       Vesna Bogovič, ravnateljica

Zadnji projekti iz vrtca

PROJEKT GOZDNA IGRALNICA

Projekt GOZDNA IGRALNICA bomo v šolskem letu 2020/2021 izvajale kot nov projekt, v sklopu Mreže gozdnih vrtcev Slovenije.

Več

PROJEKT Z GIBANJEM DO ZDRAVJA

V letošnjem šolskem letu, letu 2020/2021 nadaljujemo z projektom  Z GIBANJEM DO ZDRAVJA v povezavi z športnim programom MALI SONČEK.

Več

PROJEKT: ZDRAVJE V VRTCU

V letošnjem šolskem letu 2020/2021 bomo že drugo leto izvajali projekt, v katerega so zajeta različna področja.  Rdeča nit skozi to šolsko leto projekta Zdravje v vrtcu, ki ga podpira NIJZ (NACIONALNI INŠTITUT ZA JAVNO ZDRAVJE) je POČUTIM SE DOBRO 2.

Program promovira zdravje ter usmerja izvajanje aktivnosti za ohranjanje in krepitev zdravja v vrtčevskem okolju in izven tega. 

Več

Zadnji dogodki iz vrtca

RINGARAJČKI V OKTOBRU

V skupini Ringarajčki smo se tokrat podali v raziskovanje jeseni in njenih darov, saj je letošnjo jesen narava bogato obdarila s svojimi plodovi, razkošnimi barvami, odpadlim listjem,...

Več

MESEC OKTOBER V SKUPINI SONČKI

Oktober pri Sončkih je bil zelo bogat z dejavnostmi tako, kot je pisana JESEN s svojimi škrlatnimi barvami...

Več

OKTOBRSKE KAPLJICE

Gozdne Kapljice so imele tokrat pa res veliko dela - pospremili so v gozd sovo, ježa, preplezali skoraj vsa drevesa in tudi šivati so se naučili...

Več
Osnovna šola Artiče
Artiče 39, 8253 Artiče
Tel: 07 45 21 060
o-artice.nm@guest.arnes.si
Avtor slike: Nina Vodeb Izdelava spletnih strani