Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.                      www.eu-skladi.si

 

DOGRADITEV VRTCA IN ENERGETSKA SANACIJA TELOVADNICE

Spoštovani starši.

 

Sporočam vam, da se pri šoli začenja težko pričakovana sanacija in dograditev vrtca. Že v tem tednu se bodo pričela dela pri telovadnici šole – energetska sanacija telovadnice, ki naj bi se končala do konca avgusta 2020, v naslednjem tednu pa že dela za dograditev vrtca na južni strani šole. Vrtec naj bi bil zgrajen do konca leta 2021. V času gradnje bomo v šoli in v vrtcu normalno delali, spremenjen pa bo dostop in gibanje okoli šole.

 

Zaradi zagotovitve varnosti bo do konca avgusta zaprto otroško igrišče ob telovadnici ter del parkirišč pred šolo. Prav tako bo najmanj polovica parkirišč na južni strani šole zaprta zaradi gradbišča.

 

Vhod za otroke in starše vrtca ter učence in delavce šole bo samo pri glavnem vhodu v šolo, vsi drugi vhodi bodo zaprti. Pred šolo, na parkirišču, bodo nameščeni kontejnerji in gradbeni material za potrebe sanacije.

 

Prosimo vas, da ne uporabljate več krožne vožnje okoli šole, ko v jutranjem času pripeljete otroke v šolo. Otroke odložite na parkirišču pri Prosvetnem domu ali pa na velikem igrišču. Od tam naj gre otrok sam v šolo. Prav tako prosimo, da ne parkirate na parkiriščih pred šolo.

 

Hvala za vaše sodelovanje in razumevanje.

 

 

 

Artiče, 9. 6. 2020                                                                               Vesna Bogovič, ravnateljica

Zadnji projekti iz vrtca

PROJEKT GOZDNA IGRALNICA

Projekt GOZDNA IGRALNICA bomo v šolskem letu 2020/2021 izvajale kot nov projekt, v sklopu Mreže gozdnih vrtcev Slovenije.

Več

PROJEKT Z GIBANJEM DO ZDRAVJA

V letošnjem šolskem letu, letu 2020/2021 nadaljujemo z projektom  Z GIBANJEM DO ZDRAVJA v povezavi z športnim programom MALI SONČEK.

Več

PROJEKT: ZDRAVJE V VRTCU

V letošnjem šolskem letu 2020/2021 bomo že drugo leto izvajali projekt, v katerega so zajeta različna področja.  Rdeča nit skozi to šolsko leto projekta Zdravje v vrtcu, ki ga podpira NIJZ (NACIONALNI INŠTITUT ZA JAVNO ZDRAVJE) je POČUTIM SE DOBRO 2.

Program promovira zdravje ter usmerja izvajanje aktivnosti za ohranjanje in krepitev zdravja v vrtčevskem okolju in izven tega. 

Več

Zadnji dogodki iz vrtca

RINGARAJČKI V OKTOBRU

V skupini Ringarajčki smo se tokrat podali v raziskovanje jeseni in njenih darov, saj je letošnjo jesen narava bogato obdarila s svojimi plodovi, razkošnimi barvami, odpadlim listjem,...

Več

MESEC OKTOBER V SKUPINI SONČKI

Oktober pri Sončkih je bil zelo bogat z dejavnostmi tako, kot je pisana JESEN s svojimi škrlatnimi barvami...

Več

OKTOBRSKE KAPLJICE

Gozdne Kapljice so imele tokrat pa res veliko dela - pospremili so v gozd sovo, ježa, preplezali skoraj vsa drevesa in tudi šivati so se naučili...

Več
Osnovna šola Artiče
Artiče 39, 8253 Artiče
Tel: 07 45 21 060
o-artice.nm@guest.arnes.si
Avtor slike: Nina Vodeb Izdelava spletnih strani