Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.                      www.eu-skladi.si

 

PRISOTNOST V ČASU POLETNIH POČITNIC

Spoštovani starši.

 

 

Zaradi lažje organizacije dela v vrtcu, v času od 26. 6. do 31. 8. 2020, vas prosimo, da nam do petka, 12. 6. 2020 oz. v najkrajšem možnem času vrnete izpolnjeno anketo o prisotnosti in odsotnosti vašega otroka v času poletnih počitnic, 

 

mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . 

 

Prosimo vas, da so podatki točni, saj imamo do sedaj izkušnje, da je število otrok manjše od vaših navedb, kar nam predstavlja dodatne težave pri racionalni organizaciji dela in koriščenja dopustov zaposlenih.

 

Na podlagi Sklepa o določitvi cen programa predšolske vzgoje v javnih vrtcih, znižanju plačila staršev in rezervacij v javnih vrtcih Občine Brežice se rezervacija praviloma uveljavlja v času počitnic, to je od 26. 6. do 30. 9. 2020, izjemoma tudi med letom, v kolikor je vnaprej napovedana in traja neprekinjeno najmanj 15 delovnih dni in se uveljavlja največ za skupno dva meseca v koledarskem letu. Starši, ki imajo v vrtec vključenega več kakor enega otroka, lahko uveljavljajo znižano plačilo le za najstarejšega otroka.

 

Prosimo, da upoštevate čas javljene odsotnosti vašega otroka iz vrtca.

Vrtec bo v ponedeljek, 31. 8. 2020, zaradi priprav na novo šolsko leto zaprt.

 

 

ANKETA

 

 

Hvala za razumevanje in lepo pozdravljeni!

 

Vesna Bogovič                                                                                Natalija Petelinc

Ravnateljica                                                                                     Vodja vrtca

 

Zadnji projekti iz vrtca

PROJEKT GOZDNA IGRALNICA

Projekt GOZDNA IGRALNICA bomo v šolskem letu 2020/2021 izvajale kot nov projekt, v sklopu Mreže gozdnih vrtcev Slovenije.

Več

PROJEKT Z GIBANJEM DO ZDRAVJA

V letošnjem šolskem letu, letu 2020/2021 nadaljujemo z projektom  Z GIBANJEM DO ZDRAVJA v povezavi z športnim programom MALI SONČEK.

Več

PROJEKT: ZDRAVJE V VRTCU

V letošnjem šolskem letu 2020/2021 bomo že drugo leto izvajali projekt, v katerega so zajeta različna področja.  Rdeča nit skozi to šolsko leto projekta Zdravje v vrtcu, ki ga podpira NIJZ (NACIONALNI INŠTITUT ZA JAVNO ZDRAVJE) je POČUTIM SE DOBRO 2.

Program promovira zdravje ter usmerja izvajanje aktivnosti za ohranjanje in krepitev zdravja v vrtčevskem okolju in izven tega. 

Več

Zadnji dogodki iz vrtca

RINGARAJČKI V OKTOBRU

V skupini Ringarajčki smo se tokrat podali v raziskovanje jeseni in njenih darov, saj je letošnjo jesen narava bogato obdarila s svojimi plodovi, razkošnimi barvami, odpadlim listjem,...

Več

MESEC OKTOBER V SKUPINI SONČKI

Oktober pri Sončkih je bil zelo bogat z dejavnostmi tako, kot je pisana JESEN s svojimi škrlatnimi barvami...

Več

OKTOBRSKE KAPLJICE

Gozdne Kapljice so imele tokrat pa res veliko dela - pospremili so v gozd sovo, ježa, preplezali skoraj vsa drevesa in tudi šivati so se naučili...

Več
Osnovna šola Artiče
Artiče 39, 8253 Artiče
Tel: 07 45 21 060
o-artice.nm@guest.arnes.si
Avtor slike: Nina Vodeb Izdelava spletnih strani