OPSI PROJEKTA  

 

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.                      www.eu-skladi.si

 

OBVESTILO STARŠEM VRTCA

Spoštovani starši!

 

Ker vrtci še vedno nismo prejeli navodil od ministrstva za način dela od 1. 6. 2020 naprej, smo vas primorani ponovno povprašati o nameri, ali boste otroka pripeljali v vrtec v tem času.

Ne vemo tudi, kako bo s plačilom vrtca v primeru, da otroka ne boste pripeljali (ali boste morda plačila oproščeni v celoti ali pa le delno -  v stroških za živila). Ker ne vemo niti tega, ali bomo morali še vedno upoštevati znižan normativ za število otrok v oddelku (za prvo starostno obdobje 8 in za drugo 10), je za nas nujno pridobiti od vas podatek o možnem prijavljenem številu otrok za naslednja dva tedna. Le tako bomo namreč vedeli, ali sploh lahko zagotavljamo bivanje v vrtcu vsem otrokom, ki to potrebujejo.

 

Seznanjeni nismo tudi s tem, ali bo potrebno še naprej upoštevati priporočila NIJZ in boste starši lahko otroka pripeljali le ob podpisani izjavi, da je otrok zdrav, zato vam za vsak primer v priponki v podpis pošiljamo tudi to. 

 

V priponki vam torej pošiljamo obrazec za prijavo otroka v vrtec z izjavo za teden od 1. do 12. 6. 2020. Prijavo z izjavo natisnite in podpišite ter jo optično prebrano ali fotografirano pošljite na e-naslov šole, in sicer najkasneje do petka, 29. 5. 2020, do 10. ure.

 

Za vsa morebitna vprašanja pokličite na telefonsko številko: 07 452 10 60

 

Prosimo vas za sodelovanje in dosledno upoštevanje navodil, saj le tako lahko odgovorno poskrbimo za varnost otrok in vseh ostalih.

 

Hvala za razumevanje!

 

S prijaznimi pozdravi!

 

 

Vesna Bogovič

Ravnateljica

 

OŠ Artiče

Artiče 39

8253 Artiče

 

 

Izjava staršev pred vstopom otroka v vrtec

 

 

Zadnji projekti iz vrtca

PROJEKT: ZDRAVJE V VRTCU

V šolskem letu 2019/2020 začenjamo z novim nacionalnim projektom ZDRAVJE V VRTCU v sklopu NIJZ (NACIONALNI INŠTITUT ZA JAVNO ZDRAVJE)

Program promovira zdravje ter usmerja izvajanje aktivnosti za ohranjanje in krepitev zdravja v vrtčevskem okolju in izven tega. 

Več

PROJEKT: RINGARAJČEK BRALČEK

Tudi v šolskem letu 2019/2020 bomo izvajali Bralni projekt: RINGARAJČEK BRALČEK - razvijanje zgodnje pismenosti skozi igro

Več

Zadnji dogodki iz vrtca

Predstava Mini Moni

»Riše črte, barva, briše,

sive slone, bele hiše.

Rdeče, modre in zelene,

nariše sonce, tebe, mene.

Pobarvati zna čisto vse, čisto vse, … poljubčka pa ne.«

Več

DRAMATIZACIJA PRI KAPLJICAH

V začetku meseca februarja se je tudi naša skupina predstavila z dramatizacijo.

Več

BALONČKI V DEŽELI PALČOVIJI

Ah, ta dežela Palčovija!

Balončki že cel mesec iščemo palčke in škratke po Banovi hosti, a jih ne najdemo, pa naj bomo še tako spretni. Vedno se nam za las izmaknejo...

Več
Osnovna šola Artiče
Artiče 39, 8253 Artiče
Tel: 07 45 21 060
o-artice.nm@guest.arnes.si
Avtor slike: Nina Vodeb Izdelava spletnih strani