OPSI PROJEKTA  

 

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.                      www.eu-skladi.si

 

POTUJOČA MUZIKA

V nedeljo, 8. 12. 2013, je v Gallusovi dvorani Cankarjevega doma potekal koncert združenih izbranih mladinskih zborov Slovenije v počastitev svetovnega dneva zborovske glasbe.

 

Na tem posebnem dogodku je dobilo možnost nastopa v Cankarjevem domu 13 izbranih mladinskih zborov Slovenije, ki so se v zadnjih dveh letih izkazali na regijski in državni ravni.

 

Med trinajstimi zbori je zapel tudi Mladinski pevski zbor OŠ Artiče z mentorico Elo Verstovšek Tanšek. Za mlade pevce, mentorico in šolo je bil ta nastop posebna čast, saj je bil naš zbor edini iz naše regije.

 

Nastopajočim in mentorici Eli čestitamo za odlično opravljeno nalogo in ves vložen trud, ki ga je v tem šolskem letu res veliko.

Uspehi v šoli

Področno iz atletike 2019

Konec maja, v torek, 28. maja 2019, je na atletskem stadionu v Brežicah potekalo področno prvenstvo iz atletike, ki so se ga udeležile tri naše učenke: Vita Rožman, Lucija Pernišek in Lara Zorko. Najuspešnejša je bila Vita Rožman, ki je osvojila drugo mesto v teku na 100 m.

Več

LOGIČNA POŠAST 2019, DRŽAVNO TEKMOVANJE

soboto, 21. maja 2019, se je 21 učencev od prvega do devetega razreda udeležilo državnega tekmovanja iz logike Logična pošast v organizaciji društva Mathema.

Več

Nogometaši občinski prvaki

V ponedeljek in sredo, 6. 5. in 8. 5. 2019, je potekalo občinsko prvenstvo v nogometu za mlajše dečke.

Več
Osnovna šola Artiče
Artiče 39, 8253 Artiče
Tel: 07 45 21 060
o-artice.nm@guest.arnes.si
Avtor slike: Nina Vodeb Izdelava spletnih strani