OPSI PROJEKTA  

 

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.                      www.eu-skladi.si

 

OBISK PARLAMENTA V LJUBLJANI

V ponedeljek, 18. 11. 2013, so naši predstavniki šolskega parlamenta odšli na obisk in ogled Državnega zbora RS.

 

V skladu s programom Otroški parlamenti 2013/2014 je ZPM Krško organizirala obisk in ogled Državnega zbora Republike Slovenije.

 

Našo šolo so zastopali Tim Medved, Tina Bevc, Špela Kukovica, Tina Bogovič in Simon Vodeb skupaj z mentorico Lucijo Kevo.

 

Vse prisotne učence iz brežiške občine je sprejel in pozdravil predsednik Državnega zbora RS g. Janko Veber, nato pa je sledil ogled parlamenta pod strokovnim vodstvom Službe za odnose z javnostmi DZ RS. Ogledali so si prostore Državnega zbora in Državnega sveta.

 

Počutili so se kot pravi poslanci. Morda pa komu uspe kdaj tudi zares.

Uspehi v šoli

Področno iz atletike 2019

Konec maja, v torek, 28. maja 2019, je na atletskem stadionu v Brežicah potekalo področno prvenstvo iz atletike, ki so se ga udeležile tri naše učenke: Vita Rožman, Lucija Pernišek in Lara Zorko. Najuspešnejša je bila Vita Rožman, ki je osvojila drugo mesto v teku na 100 m.

Več

LOGIČNA POŠAST 2019, DRŽAVNO TEKMOVANJE

soboto, 21. maja 2019, se je 21 učencev od prvega do devetega razreda udeležilo državnega tekmovanja iz logike Logična pošast v organizaciji društva Mathema.

Več

Nogometaši občinski prvaki

V ponedeljek in sredo, 6. 5. in 8. 5. 2019, je potekalo občinsko prvenstvo v nogometu za mlajše dečke.

Več
Osnovna šola Artiče
Artiče 39, 8253 Artiče
Tel: 07 45 21 060
o-artice.nm@guest.arnes.si
Avtor slike: Nina Vodeb Izdelava spletnih strani