Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.                      www.eu-skladi.si

 

 

 

GRADIVA ZA ŠOLSKO LETO 2021/2022

ŠOLA ZA STARŠE

Spoštovani starši.

 

Glede na trenutno epidemiološko sliko bi predavanje za starše na naši šoli težko organizirali.

Verjamem pa, da bi prav v tem šolskem letu tudi starši potrebovali dodatno podporo, zato vam z veseljem predstavljam projekt Šole za staršeki jo organizira Pozitivna psihologija za boljše življenje.

Šola za starše bo potekala preko spleta in bo brezplačna za vse udeležence. Predavanja, povezana z vzgojo, se bodo odvijala ob sredah in sobotah ob 18:00 v januarju in februarju 2021.

 

Program predavanj si lahko ogledate spodaj, točne datume pa v priponki.

 

Na eno ali več predavanj se lahko prijavite preko spletnega obrazca.

 

Šola za starše bo potekala preko prenosa v živo na Youtube kanalu (https://www.youtube.com/channel/UC9EiqqNIFJ28BnwYCO87JrQ) in Facebook strani Pozitivna psihologija za boljše življenje (https://www.facebook.com/pozitivnapsihologijazaboljsezivljenje).


Prvo predavanje za starše bo potekalo 6. januarja 2021 ob 18. uri. 

Napovedano je bilo sicer predavanje dr. Aleksandra Zadela – Najboljša verzija sebe pri starševstvu, vendar priljubljeni predavatelj tega predavanja zaradi bolezni žal ne bo mogel izvesti. Ogledali si boste lahko posnetek njegovega predavanja 1 misel, 42 čustev, ki ga je imel na prvem maratonu pozitivne psihologije, ko je najbolj zagretim udeležencem in udeleženkam predaval v Cankarjevem domu ob polnoči.

V svojem prispevku dr. Aleksander Zadel čustva predstavi na malo drugačen način, kot smo vajeni in nas s tem pritegne v razmislek, kako lahko pravzaprav čustva zavestno uporabljamo v našem vsakodnevnem življenju. (napovedano predavanje Najboljša verzija sebe pa bo na sporedu 6. februarja ob 20.00).

 

V upanju, da med predavanji najdete tudi kakšnega, ki bi vas zanimal, vas lepo pozdravljam.

 

Teja Bradač, svetovalna delavka

 

 Uspehi v šoli

Področno iz atletike 2019

Konec maja, v torek, 28. maja 2019, je na atletskem stadionu v Brežicah potekalo področno prvenstvo iz atletike, ki so se ga udeležile tri naše učenke: Vita Rožman, Lucija Pernišek in Lara Zorko. Najuspešnejša je bila Vita Rožman, ki je osvojila drugo mesto v teku na 100 m.

Več

LOGIČNA POŠAST 2019, DRŽAVNO TEKMOVANJE

soboto, 21. maja 2019, se je 21 učencev od prvega do devetega razreda udeležilo državnega tekmovanja iz logike Logična pošast v organizaciji društva Mathema.

Več

Nogometaši občinski prvaki

V ponedeljek in sredo, 6. 5. in 8. 5. 2019, je potekalo občinsko prvenstvo v nogometu za mlajše dečke.

Več
Osnovna šola Artiče
Artiče 39, 8253 Artiče
Tel: 07 45 21 060
o-artice.nm@guest.arnes.si
Avtor slike: Nina Vodeb Izdelava spletnih strani