Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.                      www.eu-skladi.si

 

 

PONOVNO POUK NA DALJAVO ZA VSE UČENCE

Podaljšane jesenske počitnice se ta vikend zaključijo in v ponedeljek, 9. novembra 2020, bo ponovno  stekel pouk na daljavo.

 

Tokrat bo izobraževanje potekalo po modelu D-OŠ.

To pomeni: do nadaljnjega šolanje na daljavo poteka za vse učence osnovne šole od 1. do 9. razreda, po sklepu ministrice za izobraževanje, znanost  in šport zaradi še vedno zelo resne epidemiološke situacije.

 

Šola bo izvajala obvezni in razširjeni program, morebitni dnevi dejavnosti bodo potekali na daljavo. Šole v naravi ne bomo izvajali.

 

Pouk na daljavo bo potekal preko (že) utečenih kanalov komuniciranja (e-pošta, e-učilnice, Microsoft Teams-a, videokonference preko Zoom-a ali Teams-a, mobilnikov za morebitne individualne pogovore), o čemer boste  starši dodatno obveščeni s strani razrednikov po e-pošti.

 

V času pouka na daljavo bomo vsi strokovni delavci po priporočilih MIZŠ poskrbeli, da učenci ne bodo preobremenjeni, dejavnosti bodo prilagojene okoliščinam. Otroke moramo tako mi, kot tudi vi, spoštovani starši,  spodbujati  h gibalnim aktivnostim, saj je učenje na daljavo močno povezano z delom v digitalnem, spletnem okolju, torej sedenju pred zasloni.

 

Prav tako bomo nudili ustrezno pomoč in podporo s strani šolske svetovalne službe, posebno pozornost bomo namenili učencem z učnimi težavami in učencem s posebnimi potrebami.

 

Informacijo v zvezi z zagotavljanjem toplega obroka za socialno ogrožene otroke in  možnostjo prevzema te šolske prehrane v času izvajanja pouka na daljavo na šoli, smo že poslali na maile vseh staršev.

 

 

Pazite nase in ostanite zdravi!

 

Vesna Bogovič, ravnateljica

 

 

Uspehi v šoli

Področno iz atletike 2019

Konec maja, v torek, 28. maja 2019, je na atletskem stadionu v Brežicah potekalo področno prvenstvo iz atletike, ki so se ga udeležile tri naše učenke: Vita Rožman, Lucija Pernišek in Lara Zorko. Najuspešnejša je bila Vita Rožman, ki je osvojila drugo mesto v teku na 100 m.

Več

LOGIČNA POŠAST 2019, DRŽAVNO TEKMOVANJE

soboto, 21. maja 2019, se je 21 učencev od prvega do devetega razreda udeležilo državnega tekmovanja iz logike Logična pošast v organizaciji društva Mathema.

Več

Nogometaši občinski prvaki

V ponedeljek in sredo, 6. 5. in 8. 5. 2019, je potekalo občinsko prvenstvo v nogometu za mlajše dečke.

Več
Osnovna šola Artiče
Artiče 39, 8253 Artiče
Tel: 07 45 21 060
o-artice.nm@guest.arnes.si
Avtor slike: Nina Vodeb Izdelava spletnih strani