Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.                      www.eu-skladi.si

 

PRVOŠOLCI SPREJETI V ŠOLSKO SKUPNOST

V petek, 9. 10. 2020, je bil za prvošolce zelo pomemben dan. Sprejeti so bili v šolsko skupnost in tako postali čisto pravi učenci OŠ Artiče.

 

Tokrat je program zaradi preventivnih ukrepov potekal kar v učilnici prvega razreda. V varnem okolju svoje učilnice so se prvošolci zelo dobro počutili in zbrano sledili programu, ki so jim ga pripravili učenci od 2. do 9. razreda.

 

Program je povezovala predsednica Šolske skupnosti Maruša Kodrič, vse zbrane pa je pozdravila tudi ga. ravnateljica Vesna Bogovič.

 

Prvošolci so dali slovesno zaobljubo, da bodo ponosni predstavniki OŠ Artiče. Dobili so majice z znakom šole in priznanje. Čisto na koncu so pokazali, kaj so se v septembru naučili v šoli. Za nagrado jih je čakalo presenečenje - pisani baloni.

 

 

 

Uspehi v šoli

Področno iz atletike 2019

Konec maja, v torek, 28. maja 2019, je na atletskem stadionu v Brežicah potekalo področno prvenstvo iz atletike, ki so se ga udeležile tri naše učenke: Vita Rožman, Lucija Pernišek in Lara Zorko. Najuspešnejša je bila Vita Rožman, ki je osvojila drugo mesto v teku na 100 m.

Več

LOGIČNA POŠAST 2019, DRŽAVNO TEKMOVANJE

soboto, 21. maja 2019, se je 21 učencev od prvega do devetega razreda udeležilo državnega tekmovanja iz logike Logična pošast v organizaciji društva Mathema.

Več

Nogometaši občinski prvaki

V ponedeljek in sredo, 6. 5. in 8. 5. 2019, je potekalo občinsko prvenstvo v nogometu za mlajše dečke.

Več
Osnovna šola Artiče
Artiče 39, 8253 Artiče
Tel: 07 45 21 060
o-artice.nm@guest.arnes.si
Avtor slike: Nina Vodeb Izdelava spletnih strani