Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.                      www.eu-skladi.si

 

SPROŠČEN PONEDELJEK KLJUB DODATNIM UKREPOM

Spoštovani starši.

 

Pretekli teden smo bili vsi državljani Slovenije obveščeni, da je Vlada Republike Slovenije sprejela »ODLOK o začasnih ukrepih za zmanjšanje tveganja okužbe in širjenja okužbe z virusom SARS-CoV-2«. S tem odlokom se uveljavljajo novi preventivni ukrepi, ki za udeležence vzgojno-izobraževalnega procesa veljajo od včeraj, 21. 9. 2020 dalje. Spremembe so vezane predvsem na nošenje mask v zaprtih javnih prostorih (med temi tudi v vrtcih, šolah, zavodih).

 

Na naši šoli smo včeraj naredili nekaj sprememb, ki bi našim učencem in zaposlenim še naprej omogočile nemoteno in sproščeno delo. Prvo šolsko uro je ga. ravnateljica tudi obiskala vse razrede, preverila, kako se učenci počutijo, pojasnila nove ukrepe in odgovarjala na vprašanja učencev.

 

Vsi skupaj pa si seveda želimo, da se epidemiološka slika čimprej umiri, da lahko mirno delamo skozi šolsko leto.

 

Veliko pogovorov in misli je bilo včeraj namenjenih tudi izjemnemu športnemu uspehu na Touru. Artičani so že pred dvema tednoma poslali na pot v Francijo spodbudna sporočila.

 

Uspehi v šoli

Področno iz atletike 2019

Konec maja, v torek, 28. maja 2019, je na atletskem stadionu v Brežicah potekalo področno prvenstvo iz atletike, ki so se ga udeležile tri naše učenke: Vita Rožman, Lucija Pernišek in Lara Zorko. Najuspešnejša je bila Vita Rožman, ki je osvojila drugo mesto v teku na 100 m.

Več

LOGIČNA POŠAST 2019, DRŽAVNO TEKMOVANJE

soboto, 21. maja 2019, se je 21 učencev od prvega do devetega razreda udeležilo državnega tekmovanja iz logike Logična pošast v organizaciji društva Mathema.

Več

Nogometaši občinski prvaki

V ponedeljek in sredo, 6. 5. in 8. 5. 2019, je potekalo občinsko prvenstvo v nogometu za mlajše dečke.

Več
Osnovna šola Artiče
Artiče 39, 8253 Artiče
Tel: 07 45 21 060
o-artice.nm@guest.arnes.si
Avtor slike: Nina Vodeb Izdelava spletnih strani