Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.                      www.eu-skladi.si

 

KONEC POUKA

Letošnje šolsko leto si bomo zagotovo zapomnili kot leto "korona virusa".

 

Z 18. majem so se v šolo vrnili učenci prve triade, 25. maja devetošolci, 1. junija so se pridružili še četrtošolci in petošolci, s 3. junijem pa so matične učilnice napolnili še učenci od 6. do 8. razreda.

 

Gibanje po šoli je bilo omejeno, razkuževali smo si roke in mize, nosili smo maske in veliko časa preživeli v naravi.

 

Kljub temu, da smo imeli šolanje na daljavo kar dva in pol meseca, smo se skupaj spet veselili počitnic. V sredo, 24. 6. 2020, smo tako dočakali zadnji dan pouka, kii smo ga preživeli malce drugače kot pretekla leta.

 

Tokrat smo imeli slavnostno prireditev ob dnevu državnosti v matičnih učilnicah, kjer smo si ogledali filmček o tem, kako je potekalo naše življenje in učenje v času šolanja na daljavo. Za vezni tekst so poskrbele učenke 6. razreda.

Ga. ravnateljica je obiskala vse učence od 1. do 8. razreda in čestitala vsem učencem za dosežen uspeh, najboljši pa so še dobili priznanja.

 

Po malici so se učenci od 6. do 8. razreda odpravili s kolesi v Brežice na sladoled. Nekaj časa je ostalo še za zabavo v parku pri MC-ju, nato pa je sledila vrnitev v Artiče, kjer so razredničarke podelile še spričevala.

 

Naj bodo poletne počitnice vesele, razigrane, sončne, mokre, brez nezgod ... naj bo čim manj omejitev zaradi virusa covid-19.

 

Želimo si, da se 1. septembra spet srečamo v šoli, kjer nam boste pripovedovali o svojih dogodivščinah. Če bodo sledile kake spremembe, boste pravočasno obveščeni.

 

Lepe počitnice želimo tudi staršem. Ker bo na voljo več časa, boste zagotovo koristno izkoristili trenutke s svojimi otroki.

 

 

 

Uspehi v šoli

Področno iz atletike 2019

Konec maja, v torek, 28. maja 2019, je na atletskem stadionu v Brežicah potekalo področno prvenstvo iz atletike, ki so se ga udeležile tri naše učenke: Vita Rožman, Lucija Pernišek in Lara Zorko. Najuspešnejša je bila Vita Rožman, ki je osvojila drugo mesto v teku na 100 m.

Več

LOGIČNA POŠAST 2019, DRŽAVNO TEKMOVANJE

soboto, 21. maja 2019, se je 21 učencev od prvega do devetega razreda udeležilo državnega tekmovanja iz logike Logična pošast v organizaciji društva Mathema.

Več

Nogometaši občinski prvaki

V ponedeljek in sredo, 6. 5. in 8. 5. 2019, je potekalo občinsko prvenstvo v nogometu za mlajše dečke.

Več
Osnovna šola Artiče
Artiče 39, 8253 Artiče
Tel: 07 45 21 060
o-artice.nm@guest.arnes.si
Avtor slike: Nina Vodeb Izdelava spletnih strani