Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.                      www.eu-skladi.si

 

DOGRADITEV VRTCA IN ENERGETSKA SANACIJA TELOVADNICE

Spoštovani starši.

 

 

Sporočam vam, da se pri šoli začenja težko pričakovana sanacija in dograditev vrtca. Že v tem tednu se bodo pričela dela pri telovadnici šole – energetska sanacija telovadnice, ki naj bi se končala do konca avgusta 2020, v naslednjem tednu pa že dela za dograditev vrtca na južni strani šole. Vrtec naj bi bil zgrajen do konca leta 2021. V času gradnje bomo v šoli in v vrtcu normalno delali, spremenjen pa bo dostop in gibanje okoli šole.

 

Zaradi zagotovitve varnosti bo do konca avgusta zaprto otroško igrišče ob telovadnici ter del parkirišč pred šolo. Prav tako bo najmanj polovica parkirišč na južni strani šole zaprta zaradi gradbišča.

 

Vhod za otroke in starše vrtca ter učence in delavce šole bo samo pri glavnem vhodu v šolo, vsi drugi vhodi bodo zaprti. Pred šolo, na parkirišču, bodo nameščeni kontejnerji in gradbeni material za potrebe sanacije.

 

Prosimo vas, da ne uporabljate več krožne vožnje okoli šole, ko v jutranjem času pripeljete otroke v šolo. Otroke odložite na parkirišču pri Prosvetnem domu ali pa na velikem igrišču. Od tam naj gre otrok sam v šolo. Prav tako prosimo, da ne parkirate na parkiriščih pred šolo.

 

Hvala za vaše sodelovanje in razumevanje.

 

 

 

Artiče, 9. 6. 2020                                                                               Vesna Bogovič, ravnateljica

 

Uspehi v šoli

Področno iz atletike 2019

Konec maja, v torek, 28. maja 2019, je na atletskem stadionu v Brežicah potekalo področno prvenstvo iz atletike, ki so se ga udeležile tri naše učenke: Vita Rožman, Lucija Pernišek in Lara Zorko. Najuspešnejša je bila Vita Rožman, ki je osvojila drugo mesto v teku na 100 m.

Več

LOGIČNA POŠAST 2019, DRŽAVNO TEKMOVANJE

soboto, 21. maja 2019, se je 21 učencev od prvega do devetega razreda udeležilo državnega tekmovanja iz logike Logična pošast v organizaciji društva Mathema.

Več

Nogometaši občinski prvaki

V ponedeljek in sredo, 6. 5. in 8. 5. 2019, je potekalo občinsko prvenstvo v nogometu za mlajše dečke.

Več
Osnovna šola Artiče
Artiče 39, 8253 Artiče
Tel: 07 45 21 060
o-artice.nm@guest.arnes.si
Avtor slike: Nina Vodeb Izdelava spletnih strani