OPSI PROJEKTA  

 

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.                      www.eu-skladi.si

 

ZAHVALA STARŠEM

SPOŠTOVANI STARŠI!

 

Krizna situacija s širitvijo korona virusa po državi in po svetu nas je ustavila, potisnila v domače okolje, v družinsko okolje.

 

Zadeva je kritična, zato je nujno, da se vseh priporočil in zahtev naše države, držimo. Šola in učitelji z učenci delamo na daljavo, ker želimo, da bi bil izpad tekoče šolske snovi čim manjši. Zavedamo se, da brez vaše pomoči otroci dela ne bi zmogli, posebno najmlajši. Izredno pomembna pa je tudi vaša podpora, kontrola in vzpodbuda starejšim otrokom, ki so pri svojem delu že samostojni. Prvi teden dela je za nami in z zanimanjem gremo v drugi teden dela na daljavo.

 

Spoštovani starši, hvala za sodelovanje, pazite nase in na svoje najbližje!

 

Vesna Bogovič, ravnateljica

Uspehi v šoli

Področno iz atletike 2019

Konec maja, v torek, 28. maja 2019, je na atletskem stadionu v Brežicah potekalo področno prvenstvo iz atletike, ki so se ga udeležile tri naše učenke: Vita Rožman, Lucija Pernišek in Lara Zorko. Najuspešnejša je bila Vita Rožman, ki je osvojila drugo mesto v teku na 100 m.

Več

LOGIČNA POŠAST 2019, DRŽAVNO TEKMOVANJE

soboto, 21. maja 2019, se je 21 učencev od prvega do devetega razreda udeležilo državnega tekmovanja iz logike Logična pošast v organizaciji društva Mathema.

Več

Nogometaši občinski prvaki

V ponedeljek in sredo, 6. 5. in 8. 5. 2019, je potekalo občinsko prvenstvo v nogometu za mlajše dečke.

Več
Osnovna šola Artiče
Artiče 39, 8253 Artiče
Tel: 07 45 21 060
o-artice.nm@guest.arnes.si
Avtor slike: Nina Vodeb Izdelava spletnih strani