Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.                      www.eu-skladi.si

 

 

Libeliče 2020 4. dan

Osmošolci preživljamo četrti dan v Libeličah.

 

Zbudili smo se v sončno jutro. Po zajtrku smo se odpravili plezat, tisti, ki pa niso plezali, pa smo igrali družabne igre. Po malici pa smo se odpravili streljat z lokom - zmagovalca sta postala Rok in Manca, ki sta največkrat s puščico zadela v rumeno polje - čisto sredino.

 

Sledilo je obilno kosilo in popoldanski počitek, po kosilu pa še zadnje predavanje o tem, kako oskrbimo rane, in spoznavanje z nordijsko hojo. Sprehodili smo se po svežem zraku, zvečer pa je sledila predstavitev po sobah in ples. Večer smo končali v prijetnem vzdušju, predvsem pa so se med nami in otočani spletle prijateljske vezi, ki jih nekateri ne bodo nikoli pozabili.

 

… Morda pa skozi leta spet na istem se kraju objameva in pesem bo odpeta spet le za naju dva ...

 

Se vidimo v petek okoli 17.00.

 

Janja in Mateja

 

Uspehi v šoli

Področno iz atletike 2019

Konec maja, v torek, 28. maja 2019, je na atletskem stadionu v Brežicah potekalo področno prvenstvo iz atletike, ki so se ga udeležile tri naše učenke: Vita Rožman, Lucija Pernišek in Lara Zorko. Najuspešnejša je bila Vita Rožman, ki je osvojila drugo mesto v teku na 100 m.

Več

LOGIČNA POŠAST 2019, DRŽAVNO TEKMOVANJE

soboto, 21. maja 2019, se je 21 učencev od prvega do devetega razreda udeležilo državnega tekmovanja iz logike Logična pošast v organizaciji društva Mathema.

Več

Nogometaši občinski prvaki

V ponedeljek in sredo, 6. 5. in 8. 5. 2019, je potekalo občinsko prvenstvo v nogometu za mlajše dečke.

Več
Osnovna šola Artiče
Artiče 39, 8253 Artiče
Tel: 07 45 21 060
o-artice.nm@guest.arnes.si
Avtor slike: Nina Vodeb Izdelava spletnih strani