OPSI PROJEKTA  

 

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.                      www.eu-skladi.si

 

POČITNICE SO SE ZAČELE

V ponedeljek, 24. 6. 2019, smo imeli zadnji šolski dan.

 

Zaključili smo ga s prireditvijo, posvečeno dnevu državnosti. Najbolj uspešni učenci - z več peticami ali samimi peticami v spričevalu - so dobili priznanja. Posebej so bili izpostavljeni še učenci, ki so dosegli večji uspeh na tekmovanjih iz znanja ali športnih tekmovanjih.

 

Po najboljši malici - hamburgerju - smo odšli v Brežice in si ogledali zabaven španski mladinski film o šolski nogometni ekipi, ki vedno izgublja in ji grozi ukinitev ter uvedba šolskega pevskega zbora.

 

Komaj smo čakali, da se vrnemo nazaj v Artiče, dobimo spričevala, potem pa ....

 

Huraaa, počitnice!!!

 

 

Vsi zaposleni na šoli vam želimo, da preživite čudovite počitnice, si napolnite baterije in se veseli, večji ter malce modrejši vrnete v začetku septembra nazaj v šolske klopi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uspehi v šoli

Področno iz atletike 2019

Konec maja, v torek, 28. maja 2019, je na atletskem stadionu v Brežicah potekalo področno prvenstvo iz atletike, ki so se ga udeležile tri naše učenke: Vita Rožman, Lucija Pernišek in Lara Zorko. Najuspešnejša je bila Vita Rožman, ki je osvojila drugo mesto v teku na 100 m.

Več

LOGIČNA POŠAST 2019, DRŽAVNO TEKMOVANJE

soboto, 21. maja 2019, se je 21 učencev od prvega do devetega razreda udeležilo državnega tekmovanja iz logike Logična pošast v organizaciji društva Mathema.

Več

Nogometaši občinski prvaki

V ponedeljek in sredo, 6. 5. in 8. 5. 2019, je potekalo občinsko prvenstvo v nogometu za mlajše dečke.

Več
Osnovna šola Artiče
Artiče 39, 8253 Artiče
Tel: 07 45 21 060
o-artice.nm@guest.arnes.si
Avtor slike: Nina Vodeb Izdelava spletnih strani