OPSI PROJEKTA  

 

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.                      www.eu-skladi.si

 

POSADILI MURVO

V četrtek, 23. 5. 2019, smo tretješolci in četrtošolci posadili ob šolskem vrtu belo murvo.

 

Tretješolci

Sadiko nam je poklonila Komunala Brežice, ker smo ves mesec april pridno zbirali odpadno embalažo mleka in sokov. Sajenje drevesa je bil pravi dogodek. Sadiki smo skopali globoko jamo, jo zaščitili pred voluharjem, ji dodali hranilno zemljo in jo obilno zalili. Sedaj bomo potrpežljivo čakali na sladek pridelek ...

Bravo mi!

 

Četrtošolci

Danes so tretješolci in četrtošolci - le ti so se najbolj izkazali pri zbiranju odpadne embalaže KEM - posadili murvo. Komunala je v zahvalo za sodelovanje šoli podarila drevo po izbiri. Odločili smo se za  belo murvo, da se bomo čez leta sladkali z ekološkimi sadež. Stoji za kozolcem. Lepo bomo skrbeli zanjo, da zraste v čudovito drevo.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uspehi v šoli

Področno iz atletike 2019

Konec maja, v torek, 28. maja 2019, je na atletskem stadionu v Brežicah potekalo področno prvenstvo iz atletike, ki so se ga udeležile tri naše učenke: Vita Rožman, Lucija Pernišek in Lara Zorko. Najuspešnejša je bila Vita Rožman, ki je osvojila drugo mesto v teku na 100 m.

Več

LOGIČNA POŠAST 2019, DRŽAVNO TEKMOVANJE

soboto, 21. maja 2019, se je 21 učencev od prvega do devetega razreda udeležilo državnega tekmovanja iz logike Logična pošast v organizaciji društva Mathema.

Več

Nogometaši občinski prvaki

V ponedeljek in sredo, 6. 5. in 8. 5. 2019, je potekalo občinsko prvenstvo v nogometu za mlajše dečke.

Več
Osnovna šola Artiče
Artiče 39, 8253 Artiče
Tel: 07 45 21 060
o-artice.nm@guest.arnes.si
Avtor slike: Nina Vodeb Izdelava spletnih strani