OPSI PROJEKTA  

 

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.                      www.eu-skladi.si

 

Gledališčniki igrali za starše in ostale

V sredo, 8. maja 2019, sta se staršem in ostalim obiskovalcem predstavili učenci, ki obiskujejo izbirni predmet Gledališki klub z dvema predstavama, ki so ju pripravili v tem šolskem letu.

Izbirni predmet Gledališki klub je letos obiskovalo 28 učencev. Ker je to izjemno veliko število za pripravo zgolj ene predstave, smo se tokrat odločili, da pripravimo kar tri. Sedmošolci so na odru nastopili že decembra z novoletno predstavo Božičkov pevski zbor, osmošolci so pripravili Mojco Pokrajculjo in z njo nastopili na območni reviji gledaliških skupin in na regijski podelitvi Evropa v šoli, devetošolci pa so se lotili predstave Bodi zvezda, ki govori o tem, da je vsak med nami zvezda na ta ali oni način.

 

S slednjima predstavama so se tudi v sredo predstavili staršem in ostalim obiskovalcem, naslednjega dne pa devetošolci še svojim vrstnikom oz. ostalim učencem šole. Prav je namreč, da vsi vidimo, kaj se v šoli dogaja in trdo delo nagradimo z aplavzom.

 

Uspehi v šoli

Področno iz atletike 2019

Konec maja, v torek, 28. maja 2019, je na atletskem stadionu v Brežicah potekalo področno prvenstvo iz atletike, ki so se ga udeležile tri naše učenke: Vita Rožman, Lucija Pernišek in Lara Zorko. Najuspešnejša je bila Vita Rožman, ki je osvojila drugo mesto v teku na 100 m.

Več

LOGIČNA POŠAST 2019, DRŽAVNO TEKMOVANJE

soboto, 21. maja 2019, se je 21 učencev od prvega do devetega razreda udeležilo državnega tekmovanja iz logike Logična pošast v organizaciji društva Mathema.

Več

Nogometaši občinski prvaki

V ponedeljek in sredo, 6. 5. in 8. 5. 2019, je potekalo občinsko prvenstvo v nogometu za mlajše dečke.

Več
Osnovna šola Artiče
Artiče 39, 8253 Artiče
Tel: 07 45 21 060
o-artice.nm@guest.arnes.si
Avtor slike: Nina Vodeb Izdelava spletnih strani