PIŠITE NAM! VPRAŠAJTE NAS!

E-pošta
Ime in priimek
Pustite sporočilo
 

OPSI PROJEKTA  

 

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.                      www.eu-skladi.si


Gledališčniki igrali za starše in ostale

V sredo, 8. maja 2019, sta se staršem in ostalim obiskovalcem predstavili učenci, ki obiskujejo izbirni predmet Gledališki klub z dvema predstavama, ki so ju pripravili v tem šolskem letu.

Izbirni predmet Gledališki klub je letos obiskovalo 28 učencev. Ker je to izjemno veliko število za pripravo zgolj ene predstave, smo se tokrat odločili, da pripravimo kar tri. Sedmošolci so na odru nastopili že decembra z novoletno predstavo Božičkov pevski zbor, osmošolci so pripravili Mojco Pokrajculjo in z njo nastopili na območni reviji gledaliških skupin in na regijski podelitvi Evropa v šoli, devetošolci pa so se lotili predstave Bodi zvezda, ki govori o tem, da je vsak med nami zvezda na ta ali oni način.

 

S slednjima predstavama so se tudi v sredo predstavili staršem in ostalim obiskovalcem, naslednjega dne pa devetošolci še svojim vrstnikom oz. ostalim učencem šole. Prav je namreč, da vsi vidimo, kaj se v šoli dogaja in trdo delo nagradimo z aplavzom.

 

Uspehi v šoli

Nogometaši občinski prvaki

V ponedeljek in sredo, 6. 5. in 8. 5. 2019, je potekalo občinsko prvenstvo v nogometu za mlajše dečke.

Več

Četrtfinale v košarki za mlajše dečke

V torek, 26. 3. 2019, je na šoli potekalo četrtfinale v košarki za mlajše dečke, kamor so se uvrstili tudi naši učenci, kar je velik uspeh že sam po sebi.

Več

MARUŠA IN ELA SREBRNI

V sredo, 6. 3. 2019, je v Osnovni šoli Leskovec pri Krškem potekalo področno tekmovanje iz znanja geografije.

Več
Osnovna šola Artiče
Artiče 39, 8253 Artiče
Tel: 07 45 21 060
o-artice.nm@guest.arnes.si
Avtor slike: Nina Vodeb Izdelava spletnih strani