OPSI PROJEKTA  

 

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.                      www.eu-skladi.si

 

Regijska prireditev Evropa v šoli 2019

V petek, 26. 4. 2019, je v dopoldanskem času v kulturnem domu na Senovem potekala zaključna regijska prireditev Evropa v šoli, ki smo jo s programom popestrili učenci OŠ Artiče.

Na začetku smo se predstavili z gledališko predstavo Mojca Pokrajculja, nato pa smo med podelitvami nagrad po občinah zaplesali s plesno skupino, odpeli zanimivo zborovsko pesem, na koncu pa je Nik Vovčko zaigral še na "frajtonerico." Program je povezovala Ela Petan.

 

Podelitve se je udeležilo tudi 7 učenk, ki so s svojimi likovni prispevki sodelovale pri natečaju, in sicer: Robin Andrejaš, Lucija Frelih, Nives Planinšek, Melisa Sušin, Larisa Klavžar, Wiktoria Piotrovska in Nina Beuc. 

 

 

 

Uspehi v šoli

Področno iz atletike 2019

Konec maja, v torek, 28. maja 2019, je na atletskem stadionu v Brežicah potekalo področno prvenstvo iz atletike, ki so se ga udeležile tri naše učenke: Vita Rožman, Lucija Pernišek in Lara Zorko. Najuspešnejša je bila Vita Rožman, ki je osvojila drugo mesto v teku na 100 m.

Več

LOGIČNA POŠAST 2019, DRŽAVNO TEKMOVANJE

soboto, 21. maja 2019, se je 21 učencev od prvega do devetega razreda udeležilo državnega tekmovanja iz logike Logična pošast v organizaciji društva Mathema.

Več

Nogometaši občinski prvaki

V ponedeljek in sredo, 6. 5. in 8. 5. 2019, je potekalo občinsko prvenstvo v nogometu za mlajše dečke.

Več
Osnovna šola Artiče
Artiče 39, 8253 Artiče
Tel: 07 45 21 060
o-artice.nm@guest.arnes.si
Avtor slike: Nina Vodeb Izdelava spletnih strani