OPSI PROJEKTA  

 

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.                      www.eu-skladi.si

 

Regijsko srečanje OFS 2019

V petek, 26. 4. 2019, je v Kulturnem centru Primoža Trubarja Šentjernej potekalo regijsko srečanje OFS Dolenjske, Bele krajine in Posavja, poimenovano Ringaraja.

Na srečanje se je na podlagi rezultatov z območnih srečanj udeležilo 8 otroških folklornih skupin, med njimi tudi obe šolski folklorni skupini.

 

Mlajša skupina se je predstavila s koreografijo Čajanka, pod katero se je podpisala Barbara Bogovič, mentorica pa je Janja Omerzo, starejša skupina, ki jo vodi Vesna Bogovič, koreografijo pa je prav tako prispevala Barbara Bogovič, pa je v luči domačih dogodkov odplesala Kje se skrivajo lopovi?

 

Obe skupini sta bili odlični in si prislužili velik aplavz.

 

Uspehi v šoli

Področno iz atletike 2019

Konec maja, v torek, 28. maja 2019, je na atletskem stadionu v Brežicah potekalo področno prvenstvo iz atletike, ki so se ga udeležile tri naše učenke: Vita Rožman, Lucija Pernišek in Lara Zorko. Najuspešnejša je bila Vita Rožman, ki je osvojila drugo mesto v teku na 100 m.

Več

LOGIČNA POŠAST 2019, DRŽAVNO TEKMOVANJE

soboto, 21. maja 2019, se je 21 učencev od prvega do devetega razreda udeležilo državnega tekmovanja iz logike Logična pošast v organizaciji društva Mathema.

Več

Nogometaši občinski prvaki

V ponedeljek in sredo, 6. 5. in 8. 5. 2019, je potekalo občinsko prvenstvo v nogometu za mlajše dečke.

Več
Osnovna šola Artiče
Artiče 39, 8253 Artiče
Tel: 07 45 21 060
o-artice.nm@guest.arnes.si
Avtor slike: Nina Vodeb Izdelava spletnih strani