PIŠITE NAM! VPRAŠAJTE NAS!

E-pošta
Ime in priimek
Pustite sporočilo
 

OPSI PROJEKTA  

 

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.                      www.eu-skladi.si


Šola v naravi Kranjska Gora četrtič

Za nami je že četrti dan bivanja v Kranjski Gori, ki je bil znova poln dogodivščin.

Tudi danes smo bili zelo aktivni in po štirih takšnih dneh se nam že počasi začenja kazat rahla utrujenost.

 
Zjutraj smo vstali malo pred sedmo, nato pojedli zajtrk, pobasali sendviče in se odpravili z avtobusom v Planico. Tam je učitelj Miro že dan prej skrivnostno poizvedoval, kje bi lahko bili in tako nam je, ker smo bili dovolj zgodnji, uredil top sedeže na top tribuni, tako da smo gledali naravnost na doskočišče, dve vrsti pred nami pa je sedel sam gospod Pahor (nekaj selfijev z njim ni izostalo).
 
Tik pred koncem kvalifikacij smo stekli do avtobusov, da so nas prve prepeljali v dolino, kajti takoj za nami se je nabrala taka gneča, da bi še eno uro stali in čakali. Ko smo prišli v dom, smo pojedli kosilo, ob dveh pa so nekateri učenci začeli pisati tekmovanje iz matematike, ostali pa so se igrali družabne igre.
 
Malo pred četrto smo znova vzeli pot pod noge (vse skupaj smo v štirih dneh prehodili slabih 45 kilometrov, kar je za nekatere zagotovo osebni rekord, hkrati pa dokaz, da zmorejo veliiiko) in se odpravili proti Zelencem, si ogledali ta naravni rezervat, potem pa se laaaačni vrnili v dom in pojedli goro "šmorna".
 
Zvečer je sledil kulturni program - predstavila se je vsaka soba posebej, potem pa ples v soju disko luči. Ne boste verjeli - plešejo punce, plešejo fantje, to je bil en sam neponovljiv "žur".
 
Jutri se poslavljamo od Kranjske Gore, še pred prihodom domov pa se bomo spremenili v kenguruje in obiskali Woop park.
 
Za nami je tako krasen teden, ki si ga bo vsak zapomnil malo po svoje.
 
Lep pozdrav od učiteljic Lee in Mateje
 
 
 
 
Pa še to: Vreme je tokrat res "kičasto". 
 

Uspehi v šoli

Področno iz atletike 2019

Konec maja, v torek, 28. maja 2019, je na atletskem stadionu v Brežicah potekalo področno prvenstvo iz atletike, ki so se ga udeležile tri naše učenke: Vita Rožman, Lucija Pernišek in Lara Zorko. Najuspešnejša je bila Vita Rožman, ki je osvojila drugo mesto v teku na 100 m.

Več

LOGIČNA POŠAST 2019, DRŽAVNO TEKMOVANJE

soboto, 21. maja 2019, se je 21 učencev od prvega do devetega razreda udeležilo državnega tekmovanja iz logike Logična pošast v organizaciji društva Mathema.

Več

Nogometaši občinski prvaki

V ponedeljek in sredo, 6. 5. in 8. 5. 2019, je potekalo občinsko prvenstvo v nogometu za mlajše dečke.

Več
Osnovna šola Artiče
Artiče 39, 8253 Artiče
Tel: 07 45 21 060
o-artice.nm@guest.arnes.si
Avtor slike: Nina Vodeb Izdelava spletnih strani