PIŠITE NAM! VPRAŠAJTE NAS!

E-pošta
Ime in priimek
Pustite sporočilo
 

OPSI PROJEKTA  

 

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.                      www.eu-skladi.si

 

Šola v naravi Kranjska Gora drugič

Tako, za nami je že drugi zelo s koraki prežet dan.

Zjutraj smo pojedli obilen samopostrežni zajtrk (kosmiči, jogurt, mleko, čaj, polenta, pašteta, maslo, marmelada, med, sirček ...) in se odpravili proti Krnici, kjer smo malo hodili, malo pa smo se metali po snegu in delali snežake. Vmes smo pojedli malico, potem pa smo se vrnili v hišo in lačni čakali na odlično kosilo.

 

Po kosilu smo imeli nekaj prostega časa za vzorec, potem pa smo se odpravili spoznavat Zgornjesavsko dolino. Po vrnitvi v hišo pa smo v skupnem prostoru plesali in se spoznavali s sosednjo šolo. Nato smo pojedli večerjo in šli na kviz, kjer je ena od naših ekip osvojila prvo mesto, druga pa si je delila tretje mesto (od štirih). Za nagrado so prejeli "špricanje" jutranje telovadbe.

 

Sedaj pa nas čaka počitek in jutri pohod v Tamar, nato pa morda še kopanje v bazenu, da raztegnemo mišice, ki so do sedaj prehodile že dobrih 15 kilometrov. Smo dobri, ane?!

 

Lep pozdrav vsem od pridnih in razigranih sedmošolcev.

 

Učiteljici Lea in Mateja

 

Uspehi v šoli

Področno iz atletike 2019

Konec maja, v torek, 28. maja 2019, je na atletskem stadionu v Brežicah potekalo področno prvenstvo iz atletike, ki so se ga udeležile tri naše učenke: Vita Rožman, Lucija Pernišek in Lara Zorko. Najuspešnejša je bila Vita Rožman, ki je osvojila drugo mesto v teku na 100 m.

Več

LOGIČNA POŠAST 2019, DRŽAVNO TEKMOVANJE

soboto, 21. maja 2019, se je 21 učencev od prvega do devetega razreda udeležilo državnega tekmovanja iz logike Logična pošast v organizaciji društva Mathema.

Več

Nogometaši občinski prvaki

V ponedeljek in sredo, 6. 5. in 8. 5. 2019, je potekalo občinsko prvenstvo v nogometu za mlajše dečke.

Več
Osnovna šola Artiče
Artiče 39, 8253 Artiče
Tel: 07 45 21 060
o-artice.nm@guest.arnes.si
Avtor slike: Nina Vodeb Izdelava spletnih strani