PIŠITE NAM! VPRAŠAJTE NAS!

E-pošta
Ime in priimek
Pustite sporočilo
 

OPSI PROJEKTA  

 

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.                      www.eu-skladi.si

 

Šola v naravi Kranjska Gora prvič

Lep pozdrav iz zasnežene Kranjske Gore!

 

Po zanimivi in na koncu zasneženi vožnji smo prispeli v CŠOD Kranjska Gora, kjer nas je pričakala snežna idila. Po razporeditvi po sobah in pripravi postelj smo pojedli slastno kosilo (kuharice so res odlične), potem pa smo se odpravili na svež zrak do jezera Jasna, kjer smo spoznavali, kako varno iti v naravo. Sledila je degustacija svežega sadja in zelenjave, malo počitka, potem pa večerja in sprehod po znamenitostih Kranjske Gore z obveznim kepanjem. Snega je res obilo in škoda bi bilo, če bi ostal na tleh - treba se ga je naužiti, dokler ga še je.

 

Po prihodu v dom smo zavzeli kopalnice in se počasi pripravili na počitek. Kakšna bo noč, pa poročam jutri.

 

Naj povem samo še to, da so naši dnevi res nabiti z aktivnostmi, tako da ostaja malo časa za druge reči. Do branja nasvidenje!

 

 

Mateja J. Čurič in Lea Povše

 

Uspehi v šoli

Področno iz atletike 2019

Konec maja, v torek, 28. maja 2019, je na atletskem stadionu v Brežicah potekalo področno prvenstvo iz atletike, ki so se ga udeležile tri naše učenke: Vita Rožman, Lucija Pernišek in Lara Zorko. Najuspešnejša je bila Vita Rožman, ki je osvojila drugo mesto v teku na 100 m.

Več

LOGIČNA POŠAST 2019, DRŽAVNO TEKMOVANJE

soboto, 21. maja 2019, se je 21 učencev od prvega do devetega razreda udeležilo državnega tekmovanja iz logike Logična pošast v organizaciji društva Mathema.

Več

Nogometaši občinski prvaki

V ponedeljek in sredo, 6. 5. in 8. 5. 2019, je potekalo občinsko prvenstvo v nogometu za mlajše dečke.

Več
Osnovna šola Artiče
Artiče 39, 8253 Artiče
Tel: 07 45 21 060
o-artice.nm@guest.arnes.si
Avtor slike: Nina Vodeb Izdelava spletnih strani