PIŠITE NAM! VPRAŠAJTE NAS!

E-pošta
Ime in priimek
Pustite sporočilo
 

OPSI PROJEKTA  

 

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.                      www.eu-skladi.si

 

Območna revija OFS 2019

V sredo, 13. 3. 2019, je v organizaciji JSKD, izpostave Brežice, potekalo območno srečanje otroških folklornih skupin, ki sta se je udeležili naši obe folklorni skupini.

 

Na reviji se je predstavilo 8 skupin, in sicer dve vrtčevski skupini iz Vrtca Najdihojca pri OŠ dr. Jožeta Toporišiča Dobova - iz matičnega vrtca in podružničnega pri OŠ Kapele - in 6 osnovnošolskih skupin - iz Dobove, Kapel, Brežic, Pišec in dve domači, artiški skupini. Slednji sta se predstavili s koreografijo Čajanka in Kje se skrivajo lopovi. Zaplesali so odlično in prinesli na oder nekoliko drugačen veter ter znova dokazali, da sodijo v sam vrh slovenske otroške folklore. Vodji skupin sta Janja Omerzu in Vesna Bogovič, pod koreografiji pa se je podpisala Barbara Bogovič.

 

Prireditev je strokovno spremljala Nina Luša, vodili pa sta jo Zala Rostohar in Lija Čurič.

 

Uspehi v šoli

Področno iz atletike 2019

Konec maja, v torek, 28. maja 2019, je na atletskem stadionu v Brežicah potekalo področno prvenstvo iz atletike, ki so se ga udeležile tri naše učenke: Vita Rožman, Lucija Pernišek in Lara Zorko. Najuspešnejša je bila Vita Rožman, ki je osvojila drugo mesto v teku na 100 m.

Več

LOGIČNA POŠAST 2019, DRŽAVNO TEKMOVANJE

soboto, 21. maja 2019, se je 21 učencev od prvega do devetega razreda udeležilo državnega tekmovanja iz logike Logična pošast v organizaciji društva Mathema.

Več

Nogometaši občinski prvaki

V ponedeljek in sredo, 6. 5. in 8. 5. 2019, je potekalo občinsko prvenstvo v nogometu za mlajše dečke.

Več
Osnovna šola Artiče
Artiče 39, 8253 Artiče
Tel: 07 45 21 060
o-artice.nm@guest.arnes.si
Avtor slike: Nina Vodeb Izdelava spletnih strani