PIŠITE NAM! VPRAŠAJTE NAS!

E-pošta
Ime in priimek
Pustite sporočilo
 

OPSI PROJEKTA  

 

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.                      www.eu-skladi.si

 

Spominska slovesnost na Lastinah 2019

V sobot, 2. 3. 2019, je na Lastinah potekala tradicionalna spominska slovesnost.

 

Na Sromljah oz. na Lastinah se vsako leto poklonijo žrtvam poboja med drugo svetovno vojno. V programu že tradicionalno sodeluje tudi naša šola, program pa prispevajo tudi učenci OŠ Maksa Pleteršnika Pišece. Slovesnost poteka v organizaciji Zveze združenj borcev za vrednote NOB, organizacije Brežice in krajevne organizacije Sromlje. V tokratnem programu sta nastopila Nik Vovčko na harmoniki in Rebeka Podgoršek z recitacijo Pavčkove pesmi Huda ptica.

 

 

Uspehi v šoli

Področno iz atletike 2019

Konec maja, v torek, 28. maja 2019, je na atletskem stadionu v Brežicah potekalo področno prvenstvo iz atletike, ki so se ga udeležile tri naše učenke: Vita Rožman, Lucija Pernišek in Lara Zorko. Najuspešnejša je bila Vita Rožman, ki je osvojila drugo mesto v teku na 100 m.

Več

LOGIČNA POŠAST 2019, DRŽAVNO TEKMOVANJE

soboto, 21. maja 2019, se je 21 učencev od prvega do devetega razreda udeležilo državnega tekmovanja iz logike Logična pošast v organizaciji društva Mathema.

Več

Nogometaši občinski prvaki

V ponedeljek in sredo, 6. 5. in 8. 5. 2019, je potekalo občinsko prvenstvo v nogometu za mlajše dečke.

Več
Osnovna šola Artiče
Artiče 39, 8253 Artiče
Tel: 07 45 21 060
o-artice.nm@guest.arnes.si
Avtor slike: Nina Vodeb Izdelava spletnih strani