PIŠITE NAM! VPRAŠAJTE NAS!

E-pošta
Ime in priimek
Pustite sporočilo
 

OPSI PROJEKTA  

 

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.                      www.eu-skladi.si


Prireditev ob Prešernovem dnevu

V četrtek, 7. 2. 2019, je v zgornji telovadnici naše pole potekala kulturna prireditev ob Prešernovem dnevu.

Letošnja prireditev je bila zaznamovana s spoznavanjem slovenskih pisateljev in pesnikov, ki so prav tako zaznamovali slovensko literaturo in kulturo. Petošolci so predstavili Slavka Pregla, šestošolci Boštjana Gorenca Pižamo, sedmošolci Toneta Pavčka, osmošolci Franceta Prešerna in devetošolci Ivana Cankarja. Poleg likovnega ustvarjanja so se preizkusili tudi v interpretaciji njihovih del. Med posameznimi točkami pa smo lahko prisluhnili glasbenim točkam Ajde, Maruše in Hane.

 

Na prvi prireditvi, ki je potekla ob 8.00, so se predstavili učenci od petega do devetega razreda, sredi dopoldneva pa so v kulturno gnezdo zajadrali še učenci od prvega do četrtega razreda.

 

Po prvi prireditvi pa se je skupina osmošolcev odpravila v krški vrtec, kjer so odigrali svojo točko Povodnega moža in se malce poveselili ter zapeli s krškimi vrtičkarji.

 

 

 

 

 

Uspehi v šoli

Nogometaši občinski prvaki

V ponedeljek in sredo, 6. 5. in 8. 5. 2019, je potekalo občinsko prvenstvo v nogometu za mlajše dečke.

Več

Četrtfinale v košarki za mlajše dečke

V torek, 26. 3. 2019, je na šoli potekalo četrtfinale v košarki za mlajše dečke, kamor so se uvrstili tudi naši učenci, kar je velik uspeh že sam po sebi.

Več

MARUŠA IN ELA SREBRNI

V sredo, 6. 3. 2019, je v Osnovni šoli Leskovec pri Krškem potekalo področno tekmovanje iz znanja geografije.

Več
Osnovna šola Artiče
Artiče 39, 8253 Artiče
Tel: 07 45 21 060
o-artice.nm@guest.arnes.si
Avtor slike: Nina Vodeb Izdelava spletnih strani