OPSI PROJEKTA  

 

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.                      www.eu-skladi.si

 

Osmošolci v Libeličah 2019

V ponedeljek, 11. 2. 2019,  so se naši osmošolci odpravili v šolo v naravi v CŠOD Ajda v Libeliče. Tam bodo ob spoznavanju osnov prve pomoči preživeli cel teden, verjetno pa ne gre dvomiti, da se bodo imeli neizmerno lepo.

 Pravijo, da jim ničesar ne manjka, kar je očitno tudi po njihovih pogledih. Nikar jih preveč ne pogrešajte - petek bo kmalu tu. Če bodo imeli kaj preveč časa, se vam še javijo, sicer pa podrobnejše informacije sledijo doma. Fotografiji sta z večernega druženja ob družabnih igrah.

 

 

Uspehi v šoli

Področno iz atletike 2019

Konec maja, v torek, 28. maja 2019, je na atletskem stadionu v Brežicah potekalo področno prvenstvo iz atletike, ki so se ga udeležile tri naše učenke: Vita Rožman, Lucija Pernišek in Lara Zorko. Najuspešnejša je bila Vita Rožman, ki je osvojila drugo mesto v teku na 100 m.

Več

LOGIČNA POŠAST 2019, DRŽAVNO TEKMOVANJE

soboto, 21. maja 2019, se je 21 učencev od prvega do devetega razreda udeležilo državnega tekmovanja iz logike Logična pošast v organizaciji društva Mathema.

Več

Nogometaši občinski prvaki

V ponedeljek in sredo, 6. 5. in 8. 5. 2019, je potekalo občinsko prvenstvo v nogometu za mlajše dečke.

Več
Osnovna šola Artiče
Artiče 39, 8253 Artiče
Tel: 07 45 21 060
o-artice.nm@guest.arnes.si
Avtor slike: Nina Vodeb Izdelava spletnih strani