PIŠITE NAM! VPRAŠAJTE NAS!

E-pošta
Ime in priimek
Pustite sporočilo
 

OPSI PROJEKTA  

 

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.                      www.eu-skladi.si


Dan šole Živimo zdravo

V soboto, 29. 9. 2018, smo pripravili dan šole na temo Živimo zdravo, vse skupaj pa združili tudi z dnevom civilne zaščite.

Zbrali smo se v razredih že kar ob 7.45. Po ravnateljičinem pozdravu je sledil podpis eko-listine, nato pa je "zagorelo v kurilnici". Vsi smo se varno umaknili na košarkarsko igrišče, svoje delo pa so potem odlično opravili gasilci in na srečo samo namišljeni požar tudi pogasili. Potem pa je sledil medgeneracijski orientacijski tek, malica in sprehod med različnimi dejavnostmi in stojnicami. Predstavile so se mažoretke, rokometaši, atleti, kajakaši in kanuisti, karateisti ... Dan smo zaključili okoli 12. ure.

 

Uspehi v šoli

LOGIČNA POŠAST 2019, DRŽAVNO TEKMOVANJE

soboto, 21. maja 2019, se je 21 učencev od prvega do devetega razreda udeležilo državnega tekmovanja iz logike Logična pošast v organizaciji društva Mathema.

Več

Nogometaši občinski prvaki

V ponedeljek in sredo, 6. 5. in 8. 5. 2019, je potekalo občinsko prvenstvo v nogometu za mlajše dečke.

Več

Četrtfinale v košarki za mlajše dečke

V torek, 26. 3. 2019, je na šoli potekalo četrtfinale v košarki za mlajše dečke, kamor so se uvrstili tudi naši učenci, kar je velik uspeh že sam po sebi.

Več
Osnovna šola Artiče
Artiče 39, 8253 Artiče
Tel: 07 45 21 060
o-artice.nm@guest.arnes.si
Avtor slike: Nina Vodeb Izdelava spletnih strani