PIŠITE NAM! VPRAŠAJTE NAS!

E-pošta
Ime in priimek
Pustite sporočilo
 

OPSI PROJEKTA  

 

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.                      www.eu-skladi.si


Dan šole Živimo zdravo

V soboto, 29. 9. 2018, smo pripravili dan šole na temo Živimo zdravo, vse skupaj pa združili tudi z dnevom civilne zaščite.

Zbrali smo se v razredih že kar ob 7.45. Po ravnateljičinem pozdravu je sledil podpis eko-listine, nato pa je "zagorelo v kurilnici". Vsi smo se varno umaknili na košarkarsko igrišče, svoje delo pa so potem odlično opravili gasilci in na srečo samo namišljeni požar tudi pogasili. Potem pa je sledil medgeneracijski orientacijski tek, malica in sprehod med različnimi dejavnostmi in stojnicami. Predstavile so se mažoretke, rokometaši, atleti, kajakaši in kanuisti, karateisti ... Dan smo zaključili okoli 12. ure.

 

Uspehi v šoli

Področno prvenstvo v smučanju, Golte 2019

V četrtek, 31. 1. 2019, je na Golteh potekalo področno prvenstvo v smučanju, kjer so se naši učenci ovenčali s kopico medalj.

Več

Cankarjevo tekmovanje 2019

Tudi letos so se naši učenci preizkusili na tekmovanju iz znanja slovenščine za Cankarjevo priznanje.

Več

LOGIČNA POŠAST, DRŽAVNO TEKMOVANJE

V soboto, 19. maja 2018, se je 20 učencev od prvega do osmega razreda udeležilo državnega tekmovanja iz logike Logična pošast v organizaciji društva Mathema.

Več
Osnovna šola Artiče
Artiče 39, 8253 Artiče
Tel: 07 45 21 060
o-artice.nm@guest.arnes.si
Avtor slike: Nina Vodeb Izdelava spletnih strani