PIŠITE NAM! VPRAŠAJTE NAS!

E-pošta
Ime in priimek
Pustite sporočilo
 

OPSI PROJEKTA  

 

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.                      www.eu-skladi.si


Male sive celice 2018

V četrtek, 13. 9. 2018, sta se dve ekipi naših malih sivoceličarjev odpravila na OŠ Stopiče na predtekmovanje za Male sive celice.

 

Vsaka ekipa je štela po tri člane - enega sedmo-, enega osmo- in enega devetošolca, kakor velevajo nova pravila. A-ekipo so sestavljali Špela Zlatič, Matic Kink in Isabel Jukič, B-ekipo pa Ajda Ferlin, Andraž Ivanšek, Mihael Sotler. A-ekipa je osvojila 33 točk, B-ekipa pa 29, kar je odličen rezultat in le malo sreče je manjkalo pa bi se uvrstili v dodatne kvalifikacije, v katere se uvrsti najboljših 8 ekip. Naša A-ekipa je sicer osvojila 8. mesto, vendar pa so bile na tem mestu z enakim rezultatom tri ekipe in odločala je zadnja naloga - kdor se je bolj približal pravilnemu odgovoru, je zmagal. Tako nas je nesrečno premagala OŠ Kozje. Čestitam vsem tekmovalcem, ker so se res odlično odrezali. Naslednje leto pa po nove priložnosti.

 

 

 

 

 

 

Uspehi v šoli

Področno iz atletike 2019

Konec maja, v torek, 28. maja 2019, je na atletskem stadionu v Brežicah potekalo področno prvenstvo iz atletike, ki so se ga udeležile tri naše učenke: Vita Rožman, Lucija Pernišek in Lara Zorko. Najuspešnejša je bila Vita Rožman, ki je osvojila drugo mesto v teku na 100 m.

Več

LOGIČNA POŠAST 2019, DRŽAVNO TEKMOVANJE

soboto, 21. maja 2019, se je 21 učencev od prvega do devetega razreda udeležilo državnega tekmovanja iz logike Logična pošast v organizaciji društva Mathema.

Več

Nogometaši občinski prvaki

V ponedeljek in sredo, 6. 5. in 8. 5. 2019, je potekalo občinsko prvenstvo v nogometu za mlajše dečke.

Več
Osnovna šola Artiče
Artiče 39, 8253 Artiče
Tel: 07 45 21 060
o-artice.nm@guest.arnes.si
Avtor slike: Nina Vodeb Izdelava spletnih strani