PIŠITE NAM! VPRAŠAJTE NAS!

E-pošta
Ime in priimek
Pustite sporočilo
 

OPSI PROJEKTA  

 

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.                      www.eu-skladi.si


Libeliče - 1. dan zvečer

Libeliče se javljajo.

Po uvodnih navodilih vodje pedagoškega programa v domu je sledilo zelo okusno kosilo (juha, meso, krompir, špinača, puding s smetano), nato smo imeli prosto do treh, potem pa so se začele dejavnosti. Razdeljeni smo v dve skupini. Prva skupina je spoznavala uvod v prvo pomoč z izjemno strogim učiteljem Dušanom, druga pa se je podala na teren spoznavat drevesne vrste z učiteljico Jasmino. Po uri in pol sta se skupini zamenjali. Sledila je večerja - carski praženec ali po domače šmorn - nato pa večerni sprehod po sveže zasneženih poljanah. Res prijeten sprehod po gozdu z lučkami na glavi. Ko smo se vrnili, je sledilo tuširanje - še dobro, da so v domu 1000-litrski bojlerje, sicer bi vode zagotovo zmanjkalo, potem pa preizkušanje najinih meja - ali bom šel spat, ko bodo rekli, ali ne, ali bom jedel na skrivaj v postelji ali me bodo dobili, ali bom dal pravi telefon ali tistega, ki sem ga prinesel s sabo samo za kamuflažo. Treba je pač poizkusit, do kod sežejo tudi meje najine iznajdljivosti.

 

Se javimo znova jutri. Fotografije so pa ..., saj veste: narobe svet.

 

Ela in Mateja

 

Uspehi v šoli

LOGIČNA POŠAST, DRŽAVNO TEKMOVANJE

V soboto, 19. maja 2018, se je 20 učencev od prvega do osmega razreda udeležilo državnega tekmovanja iz logike Logična pošast v organizaciji društva Mathema.

Več

NEJC ODLIČEN NA DRŽAVNEM PRVENSTVU V SMUČANJU

V torek, 20. 3. 2018, se je ekipa OŠ Artiče udeležila državnega prvenstva v smučanju.

Več

NIK AŠIČ PRVI NA LJUBLJANA OPEN

V soboto, 10. 3. 2018, je v Ljubljani potekal mladinski šahovski turnir Lars & Sven Ljubljana Open 2018.

Več
Osnovna šola Artiče
Artiče 39, 8253 Artiče
Tel: 07 45 21 060
o-artice.nm@guest.arnes.si
Avtor slike: Nina Vodeb Izdelava spletnih strani