Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.                      www.eu-skladi.si

 

 

OKTOBRSKE KAPLJICE

Gozdne Kapljice so imele tokrat pa res veliko dela - pospremili so v gozd sovo, ježa, preplezali skoraj vsa drevesa in tudi šivati so se naučili...

 

Pa smo jo dočakali! Se sprašujete kaj ali koga? SOVO! In ne katero koli! Kar LESNO! Le-ta dogodek je bil res tako grandiozen, da smo poklicali novinarje, ki so bili, začuda, tako zainteresirani, da so v deževnem nalivu navdušeno skakljali po travniku in gozdu ter nas ovekovečili v vseh multimedijskih oblikah. Seveda je bila v našem epicentru fokusa samo in edino naša sova, še posebej, ko jo je vzgojiteljica Martina izpustila proti nebu! SOVA JE POLETELA…IN ODLETELA!

 

V igralnici je gostoval tudi JEŽ. Seveda smo tudi njega vrnili nazaj domov v gozd!

Teden otroka se ni mogel začeti lepše!

 

 

 

Sledilo je še nekaj dogodkov: vrnila se je knjižna torba, maskota, ups, maskoti (KAPLJICA in SOVICA),...  še kaj?

SEVEDA, gozdna knjiga je tudi pričela svoj »pohod«.    

 

Z vzgojiteljicama smo šivali, risali, slikali, prepevali, prebirali nove knjige, spoznavali radosti bivanja na prostem, v gozdu, na igrišču!

Škrat Vinko je za zaključek jesenskega meseca spet poskrbel za veselo presenečenje naših rojstnodnevnih slavljencev.

Škoda, da niste bili zraven!

 

Za KAPLJICE zapisala vzg. Ana Kocijan

Zadnji projekti iz vrtca

PROJEKT GOZDNA IGRALNICA

Projekt GOZDNA IGRALNICA bomo v šolskem letu 2020/2021 izvajale kot nov projekt, v sklopu Mreže gozdnih vrtcev Slovenije.

Več

PROJEKT Z GIBANJEM DO ZDRAVJA

V letošnjem šolskem letu, letu 2020/2021 nadaljujemo z projektom  Z GIBANJEM DO ZDRAVJA v povezavi z športnim programom MALI SONČEK.

Več

PROJEKT: ZDRAVJE V VRTCU

V letošnjem šolskem letu 2020/2021 bomo že drugo leto izvajali projekt, v katerega so zajeta različna področja.  Rdeča nit skozi to šolsko leto projekta Zdravje v vrtcu, ki ga podpira NIJZ (NACIONALNI INŠTITUT ZA JAVNO ZDRAVJE) je POČUTIM SE DOBRO 2.

Program promovira zdravje ter usmerja izvajanje aktivnosti za ohranjanje in krepitev zdravja v vrtčevskem okolju in izven tega. 

Več

Zadnji dogodki iz vrtca

SONČKI ponovno vsi skupaj

Tako kot v gozdu se je tudi na naših domovih hitro razširilo obvestilo, da vrtec Ringaraja končno odpira svoja vrata. Juhej!!!!

Več

Februar pri Ringarajčkih

Po res (pre) dolgem premoru smo se končno lahko spet vrnili v vrtec. Komaj smo čakali, da lahko objamemo svoje prijatelje in vzgojiteljice.

Več

Juhuhu, Gumbki smo spet tu!

Vrata vrtca so se ponovno na široko odprla. Otroški smeh, veselje in razigranost so se je vrnili med nas.

Več
Osnovna šola Artiče
Artiče 39, 8253 Artiče
Tel: 07 45 21 060
o-artice.nm@guest.arnes.si
Avtor slike: Nina Vodeb Izdelava spletnih strani